Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2015. szeptember 09. 09:10 - SchLady

#130 Csomag 3

  Hazautaztunk. Az otthon töltött egy hét legelején, az egyik délelőtt csengetett a postás - levelünk jött. Az aktuális protokoll szerint a törpök eltulajdonítják, kibontják, majd csalódnak, amiért nem nekik szól, és nincs benne semmi érdekes. Ezúttal azonban meglepődtek a levél tartalmán, mert csupa izgalmas olvasnivaló került bele.

979_csomag1.jpg
  Gnómiék keresztanyja gondoskodott a meglepetésről, hogy végre valami mókában is részük legyen az apróságoknak. Tudtam, hogy valami más is került a borítékba az olvasnivalón kívül, de még arról sem szóltam nekik, hogy egyáltalán levél érkezik a közeljövőben. Bátran kijelenthetem, hogy ennél nagyobb öröm nem igazán kell egy gnóm számára, mint hogy feltép egy levelet, és érdekes dologra lel benne.

980_csomag2.jpg

  A boríték tartalma egy ismeretterjesztő Kukabúvár kiadvány, egy hasznos Hulladék ABC, ami az egyes hulladékfajták veszélyességét, kezelését, külön gyűjtését, és az őket kiváltó alternatív megoldásokat taglalja, valamint néhány víz- és élelmiszer takarékossági tippgyűjtemény. Ez az a téma, amit a törpök éjjel-nappal szívesen olvasnak, még ha ezerszer olvasták és kívülről fújják is. A meglepetés két szép kövecske volt, amit közös megegyezéssel rögtön el is osztottak egymás között.

981_prosi.jpg
  A nap tetőzéseképpen este levittük őket a Pince klubba, ahol egy-egy pohár finom Zámolyi mellett kellemesen elücsörögtünk. Mármint mi. Ők izgalmasabb dolgot kerestek, és rá is leltek egy megfelelő elfoglaltságra: bekönyörögték magukat a kiszolgáló pult mögé, ahol az egyik polcon megláttak egy frankó motort. Mást sem hallott az egész kóceráj, mint a gátlástalanul szórakozó törpök brummogását és rosszalkodását. Ezek után, ha legközelebb betérünk egy pofa sörre, garantáltan emlékezni fognak ránk...

983_motorozas.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr677771966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása