Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2014. január 17. 11:34 - SchLady

#14 Találkozás egy csöppnyi kiskutyával

  Folytatva az eddig megkezdett történetet, elmesélem, milyen módon történt tavaly nyár végén az első találkozás a Zara nevű rokker spániellel. A helyzet úgy alakult, hogy a család gyarapodott egy kiskutyával. Gnómi már nagyon rágta a fülem, minél hamarabb meg akarta ismerni. Végül kénytelenek voltunk engedni az óhajának.

0066_zara1.jpg

  Nagy volt ám az öröm, mikor Zara meglátott minket, Gnóminak meg kifejezetten örült!
  – Még egy figura, amit kedvemre rághatok – gondolta magában. De arra nem számított, hogy a célpont gyorsabban tovasuhan, mint ahogy ő botorkál, le-lezuttyanva a szőnyegre, megbotolva saját lábaiban.

0067_zara2.jpg

   Persze Törpi sem Gnóminátor, így ő is elfárad egyszer. Ezt az alkalmat kihasználva gyorsan készítettem egy közös képet, mielőtt ismét összeszednék magukat. Nem kellett sok pihenő nekik, és már kezdődött is újból a kergetőzés. Egyszer véletlenül sikerült elkapnia Gnómi sityakját. Nem értékelte túlzottan, hogy a 2 mm-es fogacskák így bele tudnak akadni a torzonborz sapkába. Alig tudtam kiszedni a fogai közül szerencsétlent. Végül mégis a kutyusnak lett igaza, mert jól megrágcsálta áldozatát. :)

0068_zara3.jpg

   A nap végére annyira elfáradtak, hogy nem volt több energiájuk a kergetőzéshez. Egymásra borulva pihenték ki a fáradalmakat. Alig várták, hogy ismét találkozhassanak egymással, és kedvükre rohangáljanak kifulladásig.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr285759506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winx 2014.01.17. 12:18:44

rokker spániel :D
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása