Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2014. november 03. 15:04 - SchLady

#62 Az első zenei sikerélmény

  Elmentünk egy fesztiválba, ahol párom zenélt az akkori zenekarral, aminek tagja volt. Gnómi most látta először dobolni és énekelni. Mivel mutattam neki pár dobolós fogást, amit nagyon jól elsajátított, ezért a hangolás alatt beült két nóta erejéig. Hatalmas sikerélménye volt, amiért sikerült tartania a tempót, alig rontott, és hozzájárulhatott egy kicsit a hangosítás sikeréhez. 
  A fellépés kellős közepén meglátogatott minket a zöld lombszöcske. Gnómi eldicsekedett a dobolási élményével, a lombszöcske pedig nagyon sajnálta, hogy lemaradt a buli elejéről és Gnómi dobolásáról. Megígérte, hogy a legközelebbi fellépésükről időben tudomást szerez.

0314_dobos.jpg

  Nagyon késő (illetve korán) volt, Gnómi elkísérte egy távolabbi bokorhoz, hogy az erős lámpák ne zavarják meg a tájékozódásban. Ott szép jó éjszakát kívánva elváltak egymástól.
  Miután hazamentünk és lefeküdtünk aludni, alig volt reggel öt óra, amikor az első galambpár odatelepedett a párkányunkra, mit sem törődve a kitikkadt törppel, aki durmolni szeretett volna odabent. Megharagudott rájuk, amiért nem tudja rendesen kipihenni magát, felkelt és rájuk ijesztett. Rémülten röppentek tova a meglepett galambok. 

0315_kocsi.jpg

  Délben ébredt fel. Kicsit kótyagos volt a hosszú fent léttől, de elmondása szerint egy elefántot is megevett volna, ezért lesétáltunk a Csónakázó-tónál lévő Csóni Büfébe. Rendszeresen látogatjuk, mióta megnyílt. Végre van egy bizalomgerjesztő kiülős hely, ahová szívesen járunk. Láttuk, hogy lehet kapni gyros tálat, és azt is, mennyire guszta, tehát rendeltünk két adagot. Bátran mondhatom, hogy a legjobb gyros tál, ami valaha elénk került! Egy halom krumpli, megfelelő mennyiségű friss zöldség és valami iszonyatosan jól fűszerezett hús. Nem kimondottan gyros hús, amitől számomra az élvezeti értéke plusz pontokkal gazdagodott.
 0316_csonibufe.jpg

  Gnómi mindkettőnkébe belekotnyeleskedett. Azt se tudta, melyikből lopkodjon, annyira ízlett neki. Nem maradt egy morzsa se, miután elpusztítottuk a gigatálat.
  Ha arra járva üres padot találtok, mindenképp huppanjatok le egy gyrosra, vagy egy méretes hekkre, nem fogjátok megbánni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr286860025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lonyul 2014.11.03. 17:28:06

Tetszik a büfé dél múlt menüje! Főleg ez: "A csapolt sör ára változatlan!" :)
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása