Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2014. augusztus 14. 17:32 - SchLady

#32 Mosodai játszósarok

  Ritka esemény, mikor nem történik semmilyen csínytevés egy hétig, de meglepő módon most pont ezt tapasztaltuk. Ösztönzésképpen, hogy ilyen többször előfordulhatna, elvittük magunkkal sétálni, utána pedig a mosodába, mivel láttunk ott egy kis játszósarkot. Gondoltuk, mi mosunk, ő pedig addig csendben lesz. Hangsúlyozom: mi gondoltuk.

0176_jargany.jpg
  Sétánk alkalmával elmentünk egy pár beülős járgány mellett, de egy sem nyerte el törpünk tetszését. Mindet unalmasnak találta. Már letettünk róla, hogy valamelyikbe bepattan, de túl hamar adtuk fel, mert végül mégis rálelt a megfelelőre, amiben kedvére kibrummoghatta magát. Vígan szállt ki belőle. Ekkor még nem sejtette, hogy egy kedves törppel is találkozni fog.

0177_torpapa.jpg

  Mi is bepattantunk a járgányba és brummogás nélkül ugyan, de elkocsikáztunk a mosodába. Nem kellett egy szóval sem közölnünk, mivel foglalja el magát. Pillanatok alatt összehaverkodott Törpapával. Hancúrozásuk után apa elfáradt, és visszamászott a dobozba pihenni, Gnómiból meg kibújt a zenész énje. Talált egy xilofont, és nekiállt komponálni a várakozó embereknek valami gnómisztikusat. Most volt először kezében (?) ütő, de ez nem vette el a kedvét, sőt, annál jobban meg akarta mutatni a törpökkel született zenei tehetséget. Ha nem lett volna szabad mosógép és sorba kellett volna állni érte, bebiztosította volna nekünk, hogy mindenki eltűzzön előlünk a sorból. Szerencsére ez nem állt fenn, már majdnem készek voltak a ruhák a szárítóban, ettől függetlenül hamar kiürült a váró.
  Sose foglalkozik ilyen apróságokkal, mint egy egész mosoda kiürülése, de ennek ellenére megsajnáltam szegényt. Kétségtelenül jól érezte magát, de a legközelebbi zenei kibontakozásra és az emberek szépérzékére való tekintettel mutattam neki pár tippet, mint például az ütő fogását, egy-két ritmust a gumipárnámon és hasonlókat, amiknek később még nagy hasznát veheti.

0178_xilofon.jpg
  Számára ez egy nagyon jól sikerült nap volt, örömmel tértünk vissza a lakásba, ahonnan hazamentünk ünnepekre. Természetesen egész hétvégén úgy viselkedett, mint a kisangyal. Ha lesz még valami zenei pályafutáshoz hasonló eksön, mindenképpen beszámolok a további fejleményekről is. ;)

Címkék: zenei érzék
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr396604241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása