Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2014. november 19. 07:35 - SchLady

#70 Séta a környéken

  Sűrűn sétáltunk, mert minden közel volt és az idő is gyakran megengedte. Gnómi szívesen jött velem boltba, sőt a környék feltérképezésében is segítségemre volt.
  Egy alkalommal észrevette, hogy az egyik tűzcsapnak ruhája van. Másnap máshol vette észre ugyanezt egy másikon. Ebből adódott, hogy megkerestük a településen lévő összes beöltöztetett csapot.

408_tcsap.jpg

  Két perces körúton belül kettőt is találtunk. Az egyik mintha rendőrnek lenne öltözve. A másik a városháza mellett kapott szolgálatot, kiöltözötten, ingesen. A harmadik a bolt mellett állt, őt nem tudjuk, ki lehet. A negyedik pedig a tűzoltóság előtt őrködött.
  Gnómi mindenkinek szép napot kívánt, egyúttal az engedélyüket kérte, hogy készíthessen velük egy képet. Mindannyian örömmel teljesítették a kérését.

409_torpe.jpg

  Amikor mind a négy kép elkészült, elsiettünk a megszokott utunk mellett lakó törphöz elújságolni neki, micsoda megtiszteltetésben részesült a nap folyamán. Minden alkalommal, ha Törpi megkívánt valami finom falatot és el kellett menni érte a boltba, jött velem. Én bevásároltam, ő addig nyájasan eldiskurált az ablakban szorgoskodó törppel. Nem csodáltam, hogy olyan sokszor kell boltba menni Őtörpsége miatt. Hiába... nem találkozik mindig hozzá hasonlóakkal, de kezd kinyílni a szeme, hogy nincsen annyira egyedül, mint legelőször gondolta...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr296913843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása