Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2013. október 15. 12:19 - SchLady

#2 Utazásmánia

  Gnómi nagyon barátságos, és főképp nagyon szeleburdi törp. Minden érdekli, ami valami újat jelenthet neki.
  Mivel párom munkája miatt sokat kell költöznünk, ezért Gnóminak már nagyon sok barátja van. Persze ő sem bír megülni a popóján egy helyben, szóval nagyon élvezi, ha megyünk tovább.

0010_csuszda.JPG

  Ahogy új lakásba kerülünk, ő újra megnéz mindent, mindig összebarátkozik mindenkivel, aki ott lakik. És persze nagyon jól kihasznál minden olyan helyet, ahonnan könnyű lepottyanni. Nagyon szeret például csúszdázni, mint az kiderült az egyik nap. Rajtakaptam alaposan, már nem tagadhatta, hogy rosszalkodott, míg mi nem voltunk otthon.

0009_kalankaneni.JPGMert azt tudtam, hogy rendszeresen csinál ilyet, amikor otthon vagyunk.

  Állandóan a szívbajt hozza rám a felelőtlenségével, de az évek folyamán volt időm hozzászokni. (Lehet, hogy nem véletlenül felejtődött ott a teremben?) Tény, hogy unalmasak lennének a hétköznapok nélküle.

0011_virag.JPG
  Nagyon szeret bújócskázni. Lehet, hogy túl sok törpkeresős játékkal játszik, amióta hozzánk került? Betegesen rajong mindenért, ami zöld, és ami mögé kényelmesen el tud bújni. Szerencse, hogy a sityakja olyan jellegzetes, így viszonylag könnyen megtalálom.

0007_telefon.JPG
  Persze sem
mi nem tarthat örökké. Amikor búcsút kellett mondanunk a lakásnak, ő már telefonált is a következő helyre, hogy indulunk, és várjanak minket, de nagyon. Tél volt, 40 centi hó hullott, így jó alaposan bebugyolálódtunk és útnak indultunk a következő célpont felé Gnómi nagy örömére.

0008_kabatsal.JPG

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr375570828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lonyul 2013.10.15. 18:14:22

Vajon mit mondhatott Gnómi a telefonban? Öccázé a kici kéglit, haccázé a nagyobb kéglit vesszük ki? :)
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása