Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2014. október 15. 07:23 - SchLady

#47 Szülinapi köszöntő 1

  Néhány nap alatt kiheverte, hogy nem lesz tetoválása. Ekkor aztán elmentünk a kertész törphöz, aki megmutogatta, milyen gyönyörű kaktuszai vannak, és milyen jól érzik magukat nála. A növények színpompás virágokkal hálálták meg a gondoskodást, amire Gnómi is méltán rácsodálkozott. Annyira belefeledkeztek a mutatós növényekbe, hogy Gnómi megéhezett, ezért hazamentünk kalácsozni.

0253_kaktuszok.jpg

  Hányszor mondtam neki, hogy nem játszunk az étellel, de ilyenkor valahogy mindig a fülére húzódik a sapka. Most is autósította a kalácsot. Azt viszont szeretem, hogy mindent megeszik, ami a tányérján van. Hamar rájöttünk, hogy nagyon szereti a kalácsot, mert alig szólal meg, miközben a szakálla mögé dugdossa a finom falatokat.

0254_kalacs.jpg

  Hallotta, hogy van a közelben egy kézműves sörökkel felszerelkezett söröző. Megkért minket, hogy vigyük el hétvégén egy kicsit. Úgysem voltunk még együtt ilyen helyen, és kíváncsi rá. Szombat este valóban beugrottunk. Nem voltak túl sokan, csak egy nagy asztalnál csoportosult egy kisebb tömeg szülinapozás címén. Erre eszébe jutott, hogy pár napon belül neki is köszöntenie kell. Kikértünk háromféle kézművest. Kapott egy pohárral, közben bele-belekóstolt a miénkbe is, hogy mindháromról meglegyen a véleménye.

0255_pince.jpg

  Hazaérve már várták a pillecukor egérkék, mert ígéretéhez tartva magát el kellett mesélnie, mi történt az este folyamán. Köré gyűltek és érdeklődve hallgatták a történéseket, utána folyton kérdezősködtek. Azt se tudta, melyikre válaszoljon először, mert egymás szavába vágva beszéltek. Amikor kifáradt tőlük, jó éjszakát kívánt, és lefeküdt aludni.

0256_egerek.jpg

  Másnap korán kelt. Nekiállt a keresztanyjának szánt szülinapi köszöntőnek, mert idejében el akart készülni vele. Nem telt bele fél órába, és már nagyjából tudta, milyen legyen a meglepetés. Örömmel állt neki cicomázni, hogy a lehető legjobban sikerüljön, egy hiba se legyen benne. A segítségünket kérte az átnézésben, de mi sem találunk benne elírást. Kinyomtattuk, Gnómi körbevágta, a végeredmény pedig itt látható.

0257_szulinap.jpg

  Nem tudom, milyen SK ajándékkal lepheti még meg, ami ennél is frappánsabb, de azt hiszem, jövőre jobban kell törnie a kobakját, hogy valami újat találjon ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr576794055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása