Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2013. november 14. 11:52 - SchLady

#4 Nagy találkozások

  Mivel Gnómi viszonylag jól viselkedett, mióta megismertük, így elhatároztuk, hogy amikor hazautazunk, bemutatunk neki egy pár otthoni, hozzá hasonló teremtményt. Itt van rögtön a picsogós madárka. Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, miféle dolgokat sugdostak egymás fülébe, de nagyon jól érezték magukat együtt, sőt még egy kicsit a tojásokon is ülhetett, hogy segítsen.

0018_madarka.jpg
  Következőnek a kertész törpöt mutattuk be neki, aki büszkén pózolt a növényével, bármi legyen is az. Gnómi nagyon megörült neki, már kevésbé érezte egyedül magát kis törpvilágában. Nyájasan eldiskuráltak csöpp világuk rejtelmeiről. Valószínűleg ebbe sem nyerünk soha bepillantást... Hogy élvezi, hogy végre tud hozzá hasonlóval beszélgetni!

0019_kertesztorp.jpg
  Miután kibeszélték a törplét fáradalmait, önfeledten átadták magukat a pihenés mámoros élvezetének, más szóval alig lehetett kirobbantani a nyugágyból. De megértettem, rá is fért egy kis szieszta. Öröm volt elnézni őket, ahogy nagyokat viháncolva múlatták az időt. Had szórakozzon kedvére az új társaságban, elvégre nem mindennap találkozhat velük, és ki tudja, mikor láthatják viszont egymást.

0020_nyugagy.jpg
  Az est fénypontjaként magára hagytuk a díszes társaságot némi finomság kíséretében. Alaposan bebonbonozott a szentem, jól kiütötte magát. Másnap azt sem tudta, hányat evett belőle, nem hogy azt, hányadika van... Hiába, néha ilyen is kell. ;)

0021_bonbon.jpg

Címkék: bonbonozás
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr355597511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lonyul 2013.11.14. 12:02:03

Rájöttem, nem akarok Gnómi nélkül élni, akkor már inkább a világvége! :) "bebonbonozott a szentem" - :D
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása