Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>

2013. november 29. 11:31 - SchLady

#9 Gonosz fogadtatás

  Eljött az új helyre költözés ideje, még ha csak egy rövid időre is. Nem kellett sokat várni a lakók bemutatkozására. Amint beléptünk az ajtón, rögtön szembetalálkozott Gnómi az ajtó őrével, aki nem volt elragadtatva attól, hogy napokig egy vicces sapkás gnómnak hajlongjon minden belépése alkalmával.

0041_azajtoore.jpg
  Jól meg is cibálta, de nagy bánatomra még idő előtt kisurrant a kezei közül. Pech. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy néz ki Gnómi sityak nélkül… Megint gonosz vagyok.
Gyorsan beszaladt a szobába a tökfödőjét igazgatva, nehogy véletlenül meglássam. …hogy kopaszodik? Vagy mi? Biztosan legalább annyira elengedhetetlen kellék a törpsipka, mint a boszorkány seprűje…

0040_katica.jpg
  Bent a szobában találkozott egy katicalánnyal. Mire mi beértünk, már összeborulva mesélte, miféle megrázkódtatás érte rögtön az ajtóban. A katica erre elmondta az ő történetét. Neki a pettyeket próbálta meg letépkedni a hátáról. Alig tudott megmenekülni. Borzalmas volt hallgatni. Belegondoltam abba, hogy a boszorkányról meg épp a kötelező kellékként nyilvántartott bibircsókot akarná letépni. Na, arra befizetnék!

0039_bananbarack.jpg
  Itt is lettek banánhaverjai, ha már úgy összeszoktak az előző helyen. Addig sem nyaggatott, hogy mikor visszük ismét haza, míg velük játszott. Elterveztük, hogy megint hazahozzuk, de most extraként végigjárjuk szép hazánkat, és megnézünk mindent, amit csak érdemes megnézni. Egy kis "mosolyturnéra" gondoltunk. Ne csak itt keveregjünk hónapokon keresztül. Talán kevésbé lesz unalmas neki, és mi is élményekkel gazdagodunk. Itt az idő, hogy végre megcsodáljunk egy csomó olyan épületet, amiknek a létezéséről oly sokunknak fogalma sincs. Sosem késő befoltozni a műveltségünkben felfedezett lukakat…

0042_hazaut.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gnominews.blog.hu/api/trackback/id/tr335667247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lonyul 2013.11.29. 23:21:23

Az ajtó őre egy híres deathmetál banda dobosa, a helyi Popcorn c. újság megírta, hogy gyűjti a gnómsapkákat és a pettyeket. Tehát szerencsésen megúszták a kalandot.

"Addig sem nyaggatott, míg velük játszott..." - Persze, a banán és a két paradicsom elmesélte Gnóminak, hogy milyen filmet láttak a Kertmoziban. :)

***SPOILER!***
A következő részben lesz a szivárvány lába?

SchLady 2013.12.02. 19:48:13

@Lonyul: Újdonság a deathmetál banda dobosa, már értem, miért utálta a munkáját. ;)
A banán és a két barack... :P
Sajnálom, de nem lesz szivárványbemutató, mert szégyenlős volt Gnómi előtt. :)

winx 2015.01.31. 22:54:31

...hogy a gnómisatyi mennyire nélkülözhetetlen azt nem tudom, de a bosziseprű fontos az tuti ;)
Egy minden lében kanál törp története.                Gnómon követés ------>
süti beállítások módosítása